Thailand Songkran Road Accident Roundup op dag zes van zeven dodelijke dagen

Thailand -

Een totaal van 263 verkeersongevallen, met 36 doden en 268 gewonden, werden gemeld door het Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) op de zesde dag (16 april) van de Seven Days of Danger verkeersveiligheidscampagne tijdens Songkran (11 april - 17 april).

Op 16 april waren er 263 ongevallen met 36 doden en 268 gewonden. De meeste werden veroorzaakt door te hard rijden (39 procent). Ongeveer 78 procent van de ongevallen betrof motorfietsen. De meeste verkeersongevallen vonden plaats op snelwegen tussen 0:01 uur en 01:00 uur

De provincie met de meeste dodelijke slachtoffers was Bangkok met 5 doden. Het hoogste aantal ongevallen vond plaats in Kanchanaburi met 13 verkeersongevallen. De meeste verwondingen waren in Chumphon met 15 verwondingen.

In totaal waren er zes dagen lang 2,008 verkeersongevallen met 2,005 gewonden en 236 doden.

Het hoogste aantal dodelijke slachtoffers was in Bangkok met 20 doden. Het hoogste aantal ongevallen en gewonden was in Nan met 62 ongevallen en 63 gewonden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/