In totaal 2 doden in vier dagen van Phuket's Seven Days of Danger Songkran Road Safety Campaign

Phuket -

Phuket heeft kondigde in totaal twee doden aan in vier dagen tijd Songkran's Seven Days of Danger-campagne voor verkeersongevallen (11 april tot 17 april).

Het Phuket Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) Office vertelde de Phuket Express vandaag (15 april) details over de vierde dag (14 april) van de 'Songkran's Seven Days of Danger'-campagne voor verkeersongevallen.

In totaal waren er op de vierde dag 11 gewonden (8 mannen en 3 vrouwen) bij in totaal negen ongevallen.

Er waren twee verkeersongevallen in het Mueang-district met twee gewonden. In het Thalang-district waren drie verkeersongevallen met vier gewonden en één dood wie was vrouw.

De DDPM van Phuket heeft echter geen andere details over het ongeval met één dode vrijgegeven. In het district Kathu waren vier verkeersongevallen met vijf gewonden.

In totaal vier dagen van de veiligheidscampagne waren er 34 verkeersongevallen met 36 gewonden en twee doden.

De meeste verkeersongevallen werden veroorzaakt door het overschrijden van de snelheidslimiet en de meeste slachtoffers waren degenen die geen helm droegen.

Phuket heeft zeven verkeersongevallen aangekondigd op dag drie (13 april) in Songkran's Seven Days of Danger-campagne voor verkeersongevallen (11 april tot 17 april).

Phuket heeft de eerste dood aangekondigd van Songkran's Seven Days of Danger-campagne voor verkeersongevallen (11 april tot 17 april) op dag twee (12 april).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.