In totaal 25 verkeersongevallen in drie dagen van Phuket Songkran's Seven Days of Danger Road Safety-campagne

Phuket -

Phuket heeft aangekondigd zeven verkeersongevallen op dag drie (13 april) in Songkran's Seven Days of Danger-campagne voor verkeersongevallen (11 april tot 17 april).

Het Phuket Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) Office vertelde de Phuket Express vandaag (14 april) details over de derde dag (13 april) van de 'Songkran's Seven Days of Danger'-campagne voor verkeersongevallen.

In het district Mueang vonden vier verkeersongevallen plaats met vier gewonden. In het district Thalang vond één ongeval met één gewonde plaats. In het district Kathu vonden twee ongevallen met twee gewonden plaats. In totaal raakten vijf mannen en twee vrouwen gewond.

De meeste ongevallen betroffen rijden onder invloed en de meeste verkeersboetes waren mensen die geen rijbewijs konden overleggen.

In een totaal van drie dagen in de campagne waren er 25 verkeersongevallen met 25 gewonden en één dode.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.