Dag drie van zeven dagen verkeersongevallenrapport Songkran in Thailand

Thailand -

Een totaal van 437 verkeersongevallen, met 49 doden en 448 gewonden, werden gemeld door het Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) op de derde dag van de Seven Days of Danger verkeersveiligheidscampagne tijdens Songkran.

Op 13 april waren er 437 ongevallen met 49 doden en 448 gewonden. De meeste werden veroorzaakt door te hard rijden (37 procent). Ongeveer 79 procent van de ongevallen betrof motorfietsen. De meeste verkeersongevallen vonden plaats op lokale wegen tussen 5 uur en 01 uur

De provincie met de meeste doden, ongevallen en gewonden was in Nakhon Si Thammarat met 3 doden, 19 verkeersongevallen en 19 gewonden.

In een totaal van drie dagen was het hoogste aantal dodelijke slachtoffers in Bangkok met 9 doden en het hoogste aantal ongevallen was in Chiang Mai met 38 ongevallen. Het hoogste aantal verwondingen was in Chiang Mai en Nakhon Si Thammarat met elk 40 verwondingen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/