Twee mensen gewond na explosie op rondvaartboot in Phang Nga 

FOTO: Matichon

Phang Nga-

Bij een explosie op een rondvaartboot in Phang Nga zijn twee mensen gewond geraakt.

Het Thai Maritime Enforcement Operation Centre Region 3 vertelde de Phuket Express dat dinsdag (11 april).th) 's Nachts kregen ze bericht dat er een explosie had plaatsgevonden op een rondvaartboot die geparkeerd stond bij de Thap Lamu Pier in Tai Mueang.

De politie van Tai Mueang vertelde de Phuket Express dat twee bemanningsleden van de boot verwondingen hebben opgelopen: de heer Aroon Kanpaksuan, 25, die van de boot werd gegooid, en de heer Panyawut Poethong, 26, die ernstige verwondingen had opgelopen door brandwonden. Beiden werden naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

Buurtbewoners die de explosie hoorden snelden ter plaatse en hielpen bij het blussen van de brand in de machinekamer van de rondvaartboot.

De exacte oorzaak van de explosie wordt nog steeds achterhaald.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.