De zeven dodelijke dagen van Songkran beginnen in Thailand

Thailand -

Een totaal van 278 verkeersongevallen, met 27 doden en 287 gewonden, werden gemeld door het Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) op de eerste dag van de Seven Days of Danger-verkeersveiligheidscampagne tijdens Songkran.

Op 11 april waren er 278 ongevallen met 27 doden en 287 gewonden. De meeste werden veroorzaakt door te hard rijden (35.25 procent). Ongeveer 79 procent van de ongevallen betrof motorfietsen.

Ongeveer 48 procent van de verkeersongevallen vond plaats op snelwegen. De meeste ongevallen vonden plaats tussen 7 uur en 01 uur

De provincies met de meeste dodelijke slachtoffers waren in Pathum Thani, Phetchabun en Loei met elk twee doden. Het hoogste aantal verwondingen en ongevallen was in Phatthalung met 14 ongevallen en 18 gewonden.

Phuket heeft tot nu toe geen doden geregistreerd.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/