Motorrijder die op de verkeerde manier rijdt, sterft na aanrijding met sedan in Phuket

Thalang-

Een motorrijder die aan de verkeerde kant van de weg reed, is overleden nadat hij in Thalang met een sedan was gecrasht.

Hulpdiensten werden maandag (10 april) op de hoogte gebracht van het ongevalth) aan Thep Krasattri Road in Baan Liphon, subdistrict Sri Soonthorn.

De reddingsteams kwamen ter plaatse en troffen de 43-jarige Boonyarit Amornkomon vast onder de sedan aan. Hij was bewusteloos en werd met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht, waar hij bij aankomst dood werd verklaard.

De bestuurder van de sedan, de heer Mussaha Seng, 31, bleef ongedeerd en wachtte ter plaatse op de politie. Op camerabeelden in de buurt is te zien dat Boonyarit aan de verkeerde kant van de weg reed. De sedan bevond zich aan de rechterkant, maar verloor de macht over het stuur voordat hij tegen de motor botste.

Mussaha vertelde The Phuket Express dat hij niet kon stoppen omdat er iets vastzat onder zijn rem. Hij raakte in paniek en trapte op het gaspedaal in plaats van op de rem, waardoor hij in Boonyarit terechtkwam. Hij gaf Boonyarit echter de schuld dat hij de verkeerde kant op reed.

De politie was nog bezig met het beoordelen van het incident op het moment van ter perse gaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.