Phuket-taxichauffeurs worden geconfronteerd met juridische stappen na ruzie om klanten

Phuket -

Twee taxichauffeurs in Phuket worden geconfronteerd met juridische stappen na gevechten, naar verluidt over wie bevoegd was om klanten op te halen bij een hotel.

Dat heeft de chef van het Phuket Land Transport Office, de heer Atcha Buajan, op donderdagavond (6 april) aan de Phuket Express verteldth) dat hij een virale videoclip ontving van twee taxichauffeurs die aan het vechten waren op Patak Road in Karon. Een van hen was teleurgesteld dat de ander toeristen oppikte voor een hotel, wat volgens de overstuur chauffeur "zijn territorium" was.

Er volgde een verbale ruzie, in het bijzijn van de doodsbange klanten, die escaleerde tot een fysieke vechtpartij.

Beide taxichauffeurs dienden aangifte in bij de politie van Karon, waarbij beiden de andere partij de schuld gaven van het probleem. Er wordt nog onderzocht of de rijbewijzen van beide taxichauffeurs worden ingetrokken.

Bij een soortgelijk incident onlangs in Krabi, de gouverneur van Krabi heeft opdracht gegeven om een ​​oplossing te vinden voor het probleem nadat taxichauffeurs in Krabi waren gevonden die vochten voor klanten op Krabi Airport.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.