Chinese man gearresteerd op Phuket Airport wegens illegaal werken

Phuket -

Een Chinese staatsburger werd gearresteerd op de internationale luchthaven van Phuket wegens illegaal werken in Thailand.

Het immigratiebureau op de internationale luchthaven van Phuket vertelde deze week aan de Phuket Express dat ze een Chinese staatsburger hebben gearresteerd op een parkeerplaats voor tourbussen op de internationale luchthaven van Phuket wegens illegaal werken.

Hij werd naar het politiebureau van Sakoo gebracht om te worden beschuldigd van illegaal werken in Thailand. Zijn naam en zijn functiegegevens werden door de politie achtergehouden.

Dit is het tweede identieke geval in enkele dagen, met de eerste hier.

******************************

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.