Bryde's Whale gespot in Phang Nga – VIDEO

Phang Nga-

Een Bryde's Whale werd gespot nabij Ta Chai Island in Phang Nga.

Het hoofd van het Similan National Park, dhr. Sarayut Paso, vertelde de Phuket Express dat hij op donderdag (6 april) door stafleden op het eiland Ta Chai op de hoogte was gebracht van de walvis.th). Terwijl ze in het gebied patrouilleerden, zagen ze een Bryde's Whale en namen ze de Bryde's Whale op een video op.

De Phuket Express merkt op dat de Bryde's Whale een zeldzame tot bijna uitgestorven waterzoogdier is. De Bryde's Whale is door Thailand vermeld als een gereserveerd dier.

De aanwezigheid van een Bryde's Whale is ook een indicator van overvloedige mariene hulpbronnen. Geniet van de video!

Vorige maand werden twee Bryde's Whales gespot nabij Similan Island in Phang Nga.

Twee Bryde's walvissen werden gespot in Mu Ko Ang Thong National Park in Surat Thani.

**************************************

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.