27e jaarlijkse Phuket Bike Week die deze maand, april 2023, wordt gehouden

Phuket -

Phuket Bike Week voor het 27e jaar wordt gehouden vanaf 28 aprilth tot april 30th, 2023 op Patong Beach.

De vice-gouverneur van Phuket, Danai Sunantarod, vertelde de Phuket Express dat de Phuket Bike Week dit jaar wordt gehouden onder de slogan 'Cowboys on the Beach'. Het evenement is bedoeld om het toerisme in Phuket een boost te geven. Het evenement is bedoeld om Phuket te promoten als het centrum van zowel land- als zeetoerisme en om te proberen het grootste motorevenement in Azië te worden.

De Phuket Bike Week heeft lokale gemeenschappen altijd ondersteund met liefdadigheidsactiviteiten. Ruiters die deelnemen aan het evenement hebben ook andere rijders aangemoedigd om de verkeersveiligheid te bevorderen.

**************************

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.