Negen voertuigen beschadigd na crash met pick-up in Krabi

PHO

Krabi-

Negen voertuigen raakten beschadigd nadat een pick-up crashte in de wijk Ao Luek.

Hulpdiensten werden op dinsdag (4 april) op de hoogte gebracht van het ongevalth) voor een autoshowroom in North Ao Luek.

Ze kwamen ter plaatse en vonden een pick-up bovenop een andere pick-up. Een onbekende 21-jarige mannelijke bestuurder werd met ernstige verwondingen in de bovenste pick-up gevonden. Hij werd met spoed naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

In de buurt werden in totaal negen beschadigde voertuigen gevonden. Getuigen zeiden dat de pick-up vóór de crash op hoge snelheid de macht over het stuur had verloren.

De politie van Ao Luek zet haar onderzoek voort en overweegt verdere juridische stappen .

****************************

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.