Chinese man gearresteerd op Phuket Airport wegens illegaal werken

Phuket -

Nieuwsbrief:

Een Chinese staatsburger werd gearresteerd op de internationale luchthaven van Phuket wegens illegaal werken in Thailand.

Dat heeft het immigratiebureau op de internationale luchthaven van Phuket woensdag (5 april) aan Phuket Express verteldth) dat ze een Chinees staatsburger hebben gearresteerd op een parkeerplaats voor tourbussen op de internationale luchthaven van Phuket wegens illegaal werken.

Hij werd naar het politiebureau van Sakoo gebracht om te worden beschuldigd van illegaal werken. Zijn naam en wat zijn baan was, werden door de politie achtergehouden.

*************************

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.