UPDATE: Australische ex-patiënt doodgestoken in Krabi Resort vierde zijn verjaardag

Krabi-

Een Australische resortbaas werd op zijn 57e verjaardag vermoord door de echtgenoot van een van zijn eigen werknemers die kennelijk van streek was over haar salaris in een resort in Krabi.

Ons vorige verhaal:

De politie van Ao Nang vertelde de Phuket Express dat ze door het Krabi-ziekenhuis op de hoogte waren gebracht dat een buitenlandse man op 2 april 2023 dood was verklaard. Meerdere steek- en snijwonden werden op zijn lichaam gevonden, zei de politie van Ao Nang.

Nu voor de update:

Mevrouw Wanna, wiens volledige naam niet bekend is gemaakt door de politie, die de vrouw van de hoofdverdachte is, zei dat haar baas haar beschuldigde van het verduisteren van resortgeld voor meer dan 10,000 baht. Ze heeft de beschuldiging ontkend en blijft deze ontkennen, ook na de moord op haar voormalige baas.

Volgens Wanna geloofde haar baas niet dat ze het geld niet had gestolen en wilde ze het bedrag aftrekken van haar laatste verschuldigde salaris voordat ze haar ontsloeg. Mevrouw Wanna vertelde het verhaal aan haar man die woedend werd en naar het resort ging, dat ook een bar en restaurant omvat, en het slachtoffer met een mes vermoordde.

Heppell vierde zijn verjaardag in het resort toen hij werd vermoord, zei de zus van het slachtoffer.

Andere medewerkers van het resort vertelden de Thaise media dat hun baas een erg aardige werkgever is, maar ook strikte werknormen hanteert.

Daily Mail in het VK meldt dat het slachtoffer de heer Peter Heppell was, 57, uit Perth, Australië. De zus van de heer Heppell vertelde Daily Mail dat meneer Heppell ongeveer twintig jaar geleden, in december 2004, zijn zes maanden oude dochter verloor tijdens de tsunami op tweede kerstdag. Meneer Heppell had eerder de tsunami op tweede kerstdag en ernstige motorongelukken overleefd.

De zus van Heppell zei dinsdag in een emotionele Facebook-post dat Peter herenigd was met zijn dochtertje.

De heer Heppell was een A Grade Premiership-speler in de North Beach Football Club. Hij scoorde meer dan 70 doelpunten van 1985-1990.

De verdachte blijft in hechtenis en wordt beschuldigd van moord en heeft de aanklachten toegegeven. Hij ontkent ook dat zijn vrouw geld heeft gestolen en volgens de politie van Ao Nang heeft hij geen spijt of berouw getoond voor zijn daden.

Extra bron: Volkskrant

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.