TAT lanceert 'Amazing Thailand NFTs seizoen 2'

PERSBERICHT:

Thaise toeristen en buitenlandse expats kunnen Digital Art NFT's verzamelen via de YAKS-applicatie bij 20 attracties in de vijf regio's van Thailand en privileges voor reizen ontgrendelen.

Bangkok, 3 april 2023 – De Tourism Authority of Thailand (TAT) heeft vandaag het project 'Amazing Thailand NFTs Season 2' gelanceerd, waarin Thaise toeristen en buitenlandse expats NFT (Non-Fungible Token) virtuele kunstvoorwerpen kunnen verzamelen bij 20 toeristische attracties verspreid over het land tussen nu en 30 april en geniet tot 31 juli van privileges en speciale kortingen.

De heer Yuthasak Supasorn, TAT-gouverneur, zei: “Het uitgebreide Amazing Thailand NFTs-project onderstreept de richting van TAT om technologie en innovatie te gebruiken om waarde toe te voegen en Thais toerisme om te vormen tot slim toerisme. Omdat we digitaal erkennen als een game changer, willen we houders van digitale activa inspireren om meer binnen Thailand te reizen met behulp van Digital Art NFT's die zijn ontworpen om onze NFT-producten, namelijk natuur om te behouden, voedsel om te ontdekken en Thaisheid om te ontdekken, om te zetten in daadwerkelijke reizen en reizen. nieuwe zinvolle reiservaringen bieden.”

Het Amazing Thailand NFTs seizoen 2-project volgt op het succes van het Amazing Thailand NFTs-project dat in 2022 werd gehouden, waarbij 17,118 NFT's werden verzameld door toeristen uit 3,999 items op elk van de vijf locaties - Chinatown, Wat Arun, Giant Swing en Siam Square in Bangkok, en de oude stad in Samut Prakan. De uitgaven van toeristen die door het project werden gestimuleerd, werden geschat op meer dan 43 miljoen Baht.

In het Amazing Thailand NFTs seizoen 2-project zijn er 24,000 stuks NFT-kunstwerken verspreid over de 20 toeristische attracties en oriëntatiepunten in de vijf regio's van Thailand, namelijk:

In het zuiden: Promthep Cape, Old Town en Mai Khao Beach in Phuket; en Khao Tapu in Phang Nga.

In de centrale regio: Wat Phra Kaew (Tempel van de Smaragdgroene Boeddha), Mahanakhon-gebouw en Asiatique The Riverfront Destination in Bangkok; Drijvende markt van Amphawa in Samut Songkhram; Hua Hin treinstation in Prachuap Khiri Khan; en brug over de rivier de Kwai in Kanchanaburi.

In het oosten: Laem Bali Hai Pier en The Sanctuary of Truth in Pattaya, Chon Buri; en Laem Ngob-vuurtoren in Trat.

In het noorden: Tha Phae Gate en Doi Inthanon in Chiang Mai; Wat Rong Khun in Chiang Rai; en Sukhothai Historisch Park in Sukhothai.

In het noordoosten: Wat Roi Phra Phutthabat Phu Manorom in Mukdahan; Elephant's World-project in Surin; en de Sirindhorn Wararam Phu Prao-tempel in Ubon Ratchathani.

Naast de 20 toeristische attracties en bezienswaardigheden zijn de NFT-kunstwerken ook beschikbaar op 22 landelijke luchthavens.

Thaise toeristen en buitenlandse expats kunnen deelnemen aan het project en NFT's verzamelen via de YAKS-applicatie (beschikbaar voor zowel Android als iOS) en ontvangen hun eerste NFT-kunstwerk na registratie. Ze kunnen binnen een straal van twee kilometer rond de toeristische attractie inchecken om NFT's op te halen.

Elke Digital Art NFT is gemaakt door kunstenaars van Riety Studio en is uniek in zijn soort in de vorm van een polaroidfoto van de toeristische attractie. De items, die zijn geclassificeerd als 'Normaal' en 'Zeldzaam', worden opgeslagen in de digitale portemonnee van toeristen die reizen om te verzamelen, en kunnen worden gebruikt om privileges en kortingen te ontgrendelen voor vliegtickets, accommodatie, eten en drinken, winkelen en andere reisaanbiedingen.

Bovendien kunnen buitenlandse expats NFT Expat-privileges ontvangen, waaronder kortingen of vrijstellingen op toegangsprijzen voor attracties zoals Wat Phra Kaew (Tempel van de Smaragdgroene Boeddha), Wat Pho (Tempel van de liggende Boeddha) en Wat Arun (Tempel van de Dageraad). ).

Ga voor meer informatie naar: YAKS x Amazing Thailand NFTs op Facebook: Amazing Thailand NFTs (https://www.facebook.com/AmazingThailandNFTs/) Discord's website: YAKS x Amazing Thailand NFTs (https://discord.gg/JQTkkjghfv ) www.yaks.club of TAT Contact Center 1672.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.