Russische toeristen nog steeds topbezoekers in Phuket in maart, gevolgd door Chinezen

Phuket -

Russische toeristen stonden in maart nog steeds bovenaan de lijst van Phuket-bezoekers, gevolgd door Chinezen.

Phuket Immigration op Phuket International Airport rapporteerde de actuele aankomststatistieken van 1 maartst naar maart 31st2023.

Het totale aantal internationale toeristen was 363,752. Van die Russische staatsburgers gingen tot nu toe aan de leiding met 94,308 bezoekers.

In volgorde, de andere top aankomstlanden:

Chinees – 45,147

Indianen - 28,431

Kazachstaans - 18,201

Duits - 16,788

Meer Chinese en Russische investeerders zijn geïnteresseerd in het kopen van onroerend goed in Phuket, zei de voorzitter van de Phuket Real Estate Association

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.