Phuket verwelkomt eerste rechtstreekse vlucht van Chongqing Airlines, China

Phuket -

Phuket heeft de eerste rechtstreekse vlucht van Chongqing Airlines, China, verwelkomd

128 passagiers van de eerste vlucht van de Chinese luchtvaartmaatschappij 'Chongqing Airlines' zijn het afgelopen weekend aangekomen op Phuket International Airport.

Op Phuket International Airport verwelkomden ambtenaren en personeel de eerste vlucht, een rechtstreekse vlucht van Chongqing naar Phuket.

De Phuket Express verwelkomt iedereen aan boord in Thailand en Phuket!

***********************

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.