Australische resortbaas vermoord terwijl hij aan het werk was in Krabi

Krabi-

Een 57-jarige Australische resortbaas werd vermoord door de echtgenoot van een van zijn eigen werknemers die blijkbaar van streek was over haar salaris in een resort in Krabi.

De politie van Ao Nang vertelde de Phuket Express dat ze door het Krabi-ziekenhuis op de hoogte waren gebracht dat een buitenlandse man op 2 april 2023 dood was verklaard. Meerdere steek- en snijwonden werden op zijn lichaam gevonden, zei de politie van Ao Nang.

Het slachtoffer werd geïdentificeerd als een 57-jarige Australische man. (De Phuket Express houdt zijn naam geheim voor de privacy van het gezin.) Hij is de echtgenoot van de Thaise eigenaar van het resort en helpt bij het mede beheren en runnen van de locatie in het subdistrict Khao Thong, district Mueang Krabi, zei de politie van Ao Nang.

Medewerkers van het resort vertelden de politie van Ao Nang dat de vrouw van de verdachte, die niet door de politie werd geïdentificeerd, een medewerker van het resort is. Haar man onderhandelde vóór het incident met het slachtoffer over het salaris van zijn vrouw. Naar verluidt escaleerde een mondelinge ruzie over haar salaris, wat leidde tot het incident.

De verdachte, de heer Peerachart Songsri, 24, uit Songkhla, gaf zichzelf later aan bij de politie van Ao Nang. De politie van Ao Nang vertelde de Phuket Express dat Peerachart wordt beschuldigd van moord. Peerachart heeft de aanklacht toegegeven, maar de exacte omstandigheden en het motief zijn nog steeds niet helemaal duidelijk, vertelde de politie van Ao Nang aan Thaise media.

De vrouw van de Australische man zei dat het lichaam van haar man naar Phuket zal worden gebracht voor een begrafenis en vroeg om privacy in deze gevoelige tijd. De naam van het resort werd ook door de politie achtergehouden in afwachting van verder onderzoek en op verzoek van de familie van het slachtoffer om privacy.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.