Motorverhuurbedrijven in Phuket waarschuwden voor parkeren op de openbare weg

Phuket -

Motorverhuurbedrijven in Phuket Town worden na klachten van meerdere burgers gewaarschuwd voor parkeren op de openbare weg.

De verkeerspolitie van Phuket City op zaterdag (1 aprilst) inspecteerde motorverhuurbedrijven op Montri Road nabij de oude binnenstad van Phuket.

De verkeerspolitie van Phuket City vertelde de Phuket Express dat de inspectie volgde nadat ze veel klachten hadden ontvangen dat huurmotoren langs de weg geparkeerd stonden en andere motorrijders moeite hadden met het vinden van parkeerplaatsen.

De verkeerspolitie van Phuket City heeft met die motorverhuurbedrijven gesproken en hen geïnformeerd dat het hen niet is toegestaan ​​om motorfietsen te huren langs de weg te parkeren, aangezien dit voor persoonlijk gewin is en de berm voor openbaar gebruik is.

Motorverhuurbedrijven moeten hun motoren parkeren in hun winkels of op hun eigen parkeerplaatsen, als ze die hebben. Volgens de verkeerspolitie van Phuket City hebben de winkeliers ermee ingestemd de regels te volgen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.