Bar in Thalang, Phuket overvallen wegens vermeende illegale late opening

Thalang-

Een bar en lounge in Thalang werd overvallen omdat ze naar verluidt zonder toestemming een locatie hadden geopend en alcohol hadden verkocht na de wettelijke tijd van 2 uur.

Het districtshoofd van Thalang, de heer Bancha Thanuin, vertelde de Phuket Express dat op zaterdag (1 aprilst) in de vroege ochtend deden ambtenaren een inval in een bar en lounge in het subdistrict Sri Soonthorn.

De exacte naam van de locatie werd echter door de politie achtergehouden in afwachting van verder onderzoek.

De naamloze manager van de locatie wordt beschuldigd van het exploiteren van een uitgaansgelegenheid zonder toestemming en het verkopen van alcohol buiten de wettelijke sluitingstijd.

De onbekende manager gaf naar verluidt later toe tot de beschuldigingen en zal een boete betalen.

*****************************

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.