UPDATE: Meer dan 22 miljoen Baht in beslag genomen in verband met de zaak van seksuele uitbuiting van kinderen in Patong

Patong-

Meer dan 22 miljoen baht aan eigendommen werd in beslag genomen van verdachten in verband met een grote zaak van seksuele uitbuiting van kinderen in Patong.

Ons vorige verhaal:

Bij een inval in een illegale bar aan Bangla Road in Patong werden minderjarige prostituees blootgelegd en werden zes slachtoffers gered. Er zijn twee verdachten aangehouden die beweren dat de echte bareigenaar een buitenlander is.

Vijf senior politieagenten van Patong zijn overgeplaatst nadat een illegale bar aan Bangla Road in Patong was binnengevallen en zes slachtoffers van seksuele uitbuiting van kinderen die waren gered, minderjarigen onder de achttien, werden ontdekt.

Een buitenlandse eigenaar is naar een nabijgelegen land gevlucht na een inval in een bar aan Bangla Road waar minderjarigen werden ontdekt die het slachtoffer waren van seksuele uitbuiting van kinderen.

Er zijn arrestatiebevelen uitgevaardigd voor een Zwitserse man en twee Thaise vrouwen die naar verluidt betrokken zijn bij een inval in een bar in Patong waarbij seksuele uitbuiting van kinderen aan het licht kwam.

Drie buitenlandse klanten zijn gearresteerd terwijl drie andere buitenlandse klanten zijn ontsnapt in een zaak van seksuele uitbuiting van kinderen in Patong.

Nu voor de update:

'Big Joke', de assistent-commissaris van politie Surachate Hakparn, vertelde The Phuket Express dat relevante functionarissen eigendommen en geld van verdachten in beslag hebben genomen volgens de anti-witwaswet in tien provincies in Phuket, Chonburi, Bangkok, Nonthaburi, Prachinburi, Nakhon Sawan, Nakhon Ratchasima, Surin en Ratchaburi.

Van hen werden 52 bankrekeningen in beslag genomen die 100 miljoen baht opleverden, twee herenhuizen ter waarde van 7,000,000 baht, kamers in flatgebouwen ter waarde van 5,000,000, vier percelen grond ter waarde van 10,000,0000 baht, vier auto's en motorfietsen ter waarde van 500,000 baht en meer.

In totaal zijn de in beslag genomen activa 22 miljoen baht waard en zullen volgens Big Joke worden gebruikt als onderdeel van een verder onderzoek en bewijsmateriaal.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.