Restaurants, strandbedden en parasols gevonden op het strand in Thalang, Phuket

Thalang-

Thaland-functionarissen ontdekten dat restaurants, strandbedden en parasols het Lay Phang-strand in Cherng Talay binnendrongen.

Op donderdag (30 maartth) inspecteerde een team van functionarissen onder leiding van de Thalang District Chief Bancha Tanuin Lay Phang Beach.

De heer Bancha vertelde de Phuket Express dat ambtenaren de plaatselijke stranden minstens één keer per maand hebben gecontroleerd op aantasting. Stranden worden beschouwd als openbaar terrein en elke vorm van privé-aantasting door bedrijfseigenaren is ten strengste verboden, tenzij speciale toestemming is verleend.

Ambtenaren vonden strandbedden en parasols op het strand en de exploitanten is gevraagd om die spullen van het strand te verwijderen. Hoewel veel toeristen van deze voorzieningen genieten, leiden ze tot een "domino-effect", zeggen de autoriteiten van veel meer verkopers die proberen binnen te dringen en daarom zijn als algemene regel alle particuliere bedrijven en inbreuk verboden.

Ondertussen hebben relevante functionarissen aangifte gedaan bij het politiebureau van Cherng Talay tegen drie restaurantexploitanten wegens inbreuk op een openbaar gebied aan de strandweg in de buurt.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.