Phuket City of Gastronomy Food Festival 2023 is onderweg

Phuket-

Het Phuket City of Gastronomy Food Festival 2023, de 25th jubileum, loopt tot 3 aprilrd bij Saphan Hin in de stad Phuket.

Ons vorige verhaal:

Phuket is gekozen als een van de UNESCO Creative Cities Network Members in de Creative City of Gastronomy.

Nu voor de update:

Het festival werd gelanceerd op woensdagavond (29 maartth) en werd geleid door de vice-gouverneur van Phuket, Arnuparb Yodkwan Rodrabam.

Het festival duurt tot 3 aprilrd, 2023 van 4:00 tot 11:00 uur in Saphan Hin in Phuket Town. Er zijn meer dan 60 eetkraampjes met zeevruchten, lokale gerechten uit Phuket en vele andere soorten eten met live muziekoptredens op meerdere podia.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.