Franse toerist wordt vermist in de jungle op het eiland Adang in Satun

Satijn –

Er werd een zoekactie gestart nadat een vrouwelijke Franse toerist vermist was in een jungle op het eiland Adang in Satun.

De politie in Satun werd donderdag (191 maart) op de hoogte gebracht van een noodoproep 30th) over het voorval.

Mevr. Claire Marie Theophane Drapeau, 29, een Franse staatsburger, was verdwaald in de buurt van een uitkijkpunt op het Adang-eiland in het Tarutao National Park. Er werd een zoektocht gestart tot de nacht van gisteren, 30 maart, toen de jacht werd opgeschort wegens slechte verlichting.

De zoektocht werd vanmorgen bij daglicht, vrijdag (31 maart) weer voortgezetst).

Ambtenaren ontdekten dat mevrouw Drapeau verbleef in een resort op het beroemde Lipe-eiland in de buurt. Ze was alleen naar het R-Dang-eiland gereisd. Ze liep naar een uitkijkpunt, maar week later in haar eentje van de natuurlijke route af de jungle in, toen ze voor het laatst werd gezien.

Dit vind je misschien leuk:

Ko Adang, of het eiland Adang, in de zuidelijke grensprovincie Satun, zal volgens het Southern Border Provinces Administrative Centre (SBPAC) worden ontwikkeld tot een toeristische bestemming van wereldklasse, net als Langkawi in Maleisië.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.