Onbekende buitenlandse motorrijder sterft na aanrijding met een vuilniswagen in Karon, Phuket

FOTO: Bank Pongpan Nakwanit

Karon-

Een buitenlandse motorrijder is overleden nadat ze met hun motor tegen een vuilniswagen in Karon botsten.

Hulpverleners meldden dat ze vandaag om 2:28 uur op vrijdagochtend (31 maart) op de hoogte waren gebracht van het ongevalst) op Karon Beach Road, Mueang Phuket.

De eerste hulpverleners arriveerden op de plaats van het ongeval en troffen een beschadigde motor aan bij een vuilniswagen op de weg. Vlakbij vonden ze het lichaam van een onbekende buitenlandse motorrijder. Het lichaam is naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

De politie van Karon zet haar onderzoek voort om de oorzaak van het ongeval vast te stellen voor verdere juridische stappen.

Als er meer details over het slachtoffer vrijkomen, zal The Phuket Express een update geven.

********************************

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.