Twee Franse toeristen gewond nadat minibusje in Kamala is gekanteld

kamala-

Twee Franse toeristen zijn gewond geraakt nadat een minibusje in Kamala was gekanteld.

De politie van Kamala werd woensdag (3 maart) om 00 uur op de hoogte gebracht van het ongevalth) bij Laem Song in Kamala.

Hulpdiensten en de Phuket Express kwamen ter plaatse om de gekantelde minibus op de weg te vinden. De chauffeur Mr. Fun Toamardlee uit Trang wachtte ongedeerd op de autoriteiten ter plaatse. Twee Franse passagiers hadden verschillende verwondingen opgelopen en zijn naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

Mr. Fun vertelde The Phuket Express dat het linker achterwiel eruit blies voordat hij de controle verloor en de minibus kantelde.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.