Renovatie Chartered Bank House in Phuket Town voltooid

Phuket -

Een renovatie van het Standard Chartered Bank House in Phuket Town is voltooid.

Ons vorige verhaal:

In het Chinees-Portugese huis woonden vroeger de managers van de Standard Chartered Bank. Het huis is gelegen aan de Damrong Road in Talad Yai, Mueang Phuket. Het huis wordt een nieuw herkenningspunt voor toerisme dat toeristen kunnen bezoeken.

Nu voor de update:

De gouverneur van Phuket, Narong Woonciew, vertelde de Phuket Express dat de renovatie eind vorige maand was voltooid. Het eerste evenement dat in het huis wordt gehouden, is een traditioneel Songkran-evenement voor belangrijke Phuket-functionarissen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.