Zwart water gevonden op Patong Beach

Patong-

Foto's van het strand van Patong met zwart water gingen deze week viraal op sociale media.

'Drone Boat Patong' plaatste meerdere foto's met de boodschap "Zwart zeewier op Patong Beach heeft het vertrouwen in het toerisme aangetast."

Zeewater op Patong Beach uit het gebied rond het Pak Bang-kanaal is zwart. Zwemmers gaan uit voorzichtigheid en bezorgdheid niet het water in.

Sociale media roepen de relevante autoriteiten op om de problemen te onderzoeken en snel op te lossen voordat het Phuket-toerisme schaadt.

Dit probleem heeft zich eerder voorgedaan, merkt The Phuket Express op.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.