Legercommandant volgt strandbeheer in Phuket op

Phuket -

De legerregio 4-commandant inspecteerde en volgde het strandbeheer in Phuket op voor het vertrouwen van zowel toeristen als de lokale bevolking.

Gisteren (27 maart) inspecteerde legerregio 4 commandant luitenant-generaal Santi Sakuntanak Kata Beach in Karon en Freedom Beach in Patong.

Luitenant-generaal Santi vertelde de Phuket Express: “Er zijn veel Thaise en buitenlandse toeristen die de stranden van Phuket bezoeken. De veiligheid van toeristen is erg belangrijk en met de medewerking van iedereen kunnen we onze prachtige omgeving en natuur behouden door ons aan regels en wetten te houden.”

“Freedom Beach is duidelijk aangekondigd als natuur- en milieugebied. Niemand mag iets doen voor persoonlijk gewin, zoals het opzetten van gebouwen op het strand. Wie de regels overtreedt, riskeert maximale juridische stappen. Het is tijd om onze prachtige stranden en natuur te beheren. Als we vandaag niet beginnen, wanneer doen we het dan? Laat het vorige strandbeheer niet waardeloos worden', merkte luitenant-generaal Santi op.

Sommige van de acties die ambtenaren ervoor zorgen dat ze worden voorkomen, zijn aantasting van natuurlijke hulpbronnen door lokale ondernemers, exploitatie van illegale visserij en zakelijke ondernemingen zoals jetski-activiteiten, en acties die het milieu kunnen vervuilen of schade toebrengen.

Sinds de pandemie van Covid-19 en het gebrek aan toeristen en bezoekers hielpen stranden op natuurlijke wijze in heel Thailand te genezen, hebben ambtenaren hun verantwoordelijkheid om het milieu voor de toekomst te beschermen sindsdien zeer serieus genomen, merkt The Phuket Express op, in vergelijking met vóór de pandemie.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.