57-jarige man springt van Phuket Bridge, momenteel vermist

Phang Nga, Phuket-

Er werd een zoekactie gestart nadat een 57-jarige man van de Thep Krasattri-brug was gesprongen.

De politie van Kok Kloi in Takua Thung, Phang Nga werd vandaag (27 maart) na middernacht op de hoogte gebracht van het incidentth) op de Thep Krasattri-brug die het eiland Phuket en het vasteland van Phang Nga met elkaar verbindt.

Kusoldharm-reddingsduikers in Phuket kwamen ter plaatse en troffen een motorfiets aan die op de brug geparkeerd stond. De man werd later door de politie geïdentificeerd als een 57-jarige Thaise man uit Cherng Talay in Thalang. Zijn volledige naam werd ingehouden voor zijn privacy en die van zijn familie.

Reddingsbestuurders begonnen twee uur lang met zoeken op het wateroppervlak, maar dat mislukte. De zoektocht is vanmiddag weer voortgezet. Op het moment van schrijven blijft de man vermist.

*********************************************

Als jij of iemand die je kent depressief is, zoek dan hulp. The Pattaya News suggereert de Samaritanen van Thailand die hier kunnen worden bereikt:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.