Man gearresteerd voor vermeende verkrachting van een 17-jarig meisje in Phuket

Thalang-

Een man werd gearresteerd nadat hij naar verluidt een 17-jarig meisje in Thalang had verkracht waarmee hij online contact had opgenomen.

De politie van Thalang vertelde de Phuket Express dat de ouders van het 17-jarige meisje aangifte hebben gedaan bij de politie. Ze vertelden de politie dat hun dochter was verkracht door een man die alleen geïdentificeerd was als meneer Sumet, 24. Hij nam contact op met het meisje via Facebook en flirtte met haar. Hij kwam naar het huis van het meisje in Thalang toen hij wist dat haar ouders niet thuis waren en zou het meisje hebben verkracht voordat hij wegreed.

Haar ouders kwamen er later achter dat hun dochter was verkracht. Ze werd naar een ziekenhuis gebracht voor een gezondheidscontrole voordat ze aangifte deden bij de politie.

De politie ontdekte dat Sumet in een huurhuis in Sri Soonthorn woont. Hij werd uiteindelijk gearresteerd en naar het politiebureau van Thalang gebracht om te worden beschuldigd van verkrachting.

Sumet pleitte niet onmiddellijk voor de beschuldigingen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.