Man die zich grillig gedraagt ​​en de rust verstoort, betrapt in appartement in Patong

Patong-

Een man die de rust verstoorde en zich grillig gedroeg, werd vastgehouden in een appartement in Patong en voor hulp naar een psychiatrisch ziekenhuis gestuurd.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze op donderdag (9 maart) om 45 uur op de hoogte waren gebracht van het incidentrd) in een appartement aan Ratcha Patan Nusorn Road in Patong.

Zij en de Phuket Express arriveerden ter plaatse en troffen een man aan die alleen geïdentificeerd was als Mr. Kitti uit Nakhon Si Thammarat. Hij schreeuwde in een kamer van het appartementencomplex en stoorde en maakte andere bewoners bang.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze probeerden met Kitti te praten, maar hij weigerde met hen te praten. Zijn vrouw, alleen geïdentificeerd als mevrouw Anna, arriveerde later ter plaatse voordat meneer Kitti ermee instemde de deur te openen.

Hij werd voor hulp naar een plaatselijk psychiatrisch ziekenhuis gebracht.

Op dit moment denkt de politie dat meneer Kitti dronken was en gestrest was vanwege zijn persoonlijke problemen. In zijn kamer werden geen illegale drugs gevonden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.