Vier buitenlandse toeristen gewond na botsing tussen twee minibusjes in Patong

Patong-

Vier buitenlandse toeristen en een chauffeur raakten gewond nadat twee minibusjes in Patong met elkaar in botsing kwamen.

De hulpdiensten werden op donderdag (11 maart) om 35 uur op de hoogte gebracht van het ongevalrd) op Phra Baramee Road nabij Kalim Soi 9 in Patong.

Zij en de Phuket Express arriveerden ter plaatse en vonden twee beschadigde minibusjes op de weg. Vier buitenlandse toeristen, drie vrouwen en een man, en een mannelijke minibusbestuurder liepen verwondingen op. Ze werden naar het Patong-ziekenhuis gebracht.

De politie van Patong zet haar onderzoek voort om de oorzaak van het ongeval te achterhalen.

****************

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.