Twee Russen gered nadat ze waren verdwaald in de jungle van Phuket

Phuket -

Twee Russische toeristen zijn gered nadat ze verdwaald waren geraakt in de jungle in Thalang.

Het hoofd van Sirinat National Park, de heer Sorasak Rananan, vertelde de Phuket Express dat dinsdagavond (21 maart)st) werden ze door de toeristenpolitie van Phuket op de hoogte gebracht dat twee toeristen verdwaald waren in de buurt van de Sai Koo-berg in het Sirinat National Park-gebied in het subdistrict Sakoo.

Pas na middernacht (22 maart) werd er een zoekactie gestartnd). De twee Russische toeristen, de heer Alexandr Simakov, 37 en mevrouw Ekaterina Simakov, 40 werden gevonden. Ze hadden lichte verwondingen aan hun voeten. Ze werden voor een gezondheidscontrole naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

Ze vertelden ambtenaren dat ze tot de nacht op de Sai Koo-berg liepen en dat ze de weg naar buiten niet konden vinden. Ze riepen om hulp van het Phuket Tourist Police callcenter 1155.

Ze bedankten ook iedereen die hen hielp uit de jungle te komen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.