Eén dode, één vermist, drie gered nadat vissersboot in aanvaring is gekomen met olietanker nabij het eiland Samui

Samui-eiland, Surat Thani –

Een bemanningslid van een boot werd dood aangetroffen terwijl een ander bemanningslid nog steeds vermist wordt. Drie bemanningsleden zijn gered nadat een vissersboot in aanvaring was gekomen met een olietanker nabij het eiland Samui.

Het Thai Maritime Enforcement Command Centre Region 2 vertelde de Phuket Express dat een vissersboot met vijf bemanningsleden dinsdag (21 maart) in aanvaring is gekomen met een olietanker.st) 38 zeemijl van het eiland Samui.

Drie bemanningsleden zijn gered, de Thaise bootkapitein en twee Myanmarese bemanningsleden. Een bemanningslid werd overleden aangetroffen en geïdentificeerd vanwege zijn lichaamsdelen, de heer Priwan Chitudom, 50, een Laotiaanse staatsburger.

Het andere bemanningslid dat nog vermist wordt, is de heer Manop Wantone, 62, van Thaise nationaliteit.

De toedracht van de aanrijding wordt nog onderzocht.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.