Meer dan 200,000 meth-pillen en 96 wapens in beslag genomen bij misdaadbestrijding regio 8

Zuid-Thailand –

Meer dan 200,000 methamfetaminepillen en 96 wapens werden in beslag genomen tijdens een misdaadactie in het noorden van Zuid-Thailand.

Gisteren, 8 maart 21, werd er een persconferentie gehouden op het politiebureau van Regio 2023 in Phuket, onder leiding van luitenant-kolonel Somphong Chingduang, assistent-commissaris van politie.

Luitenant-kolonel Somphong vertelde de Phuket Express dat de politie hard heeft opgetreden tegen 247 illegale drugsnetwerken in de hogere zuidelijke provincies, in totaal 516 doelwitten. Meer dan 300 verdachten zijn gearresteerd met 235,290 methamfetaminepillen en 96 wapens in beslag genomen. Er is voor meer dan 41 miljoen baht aan eigendommen van verdachten in beslag genomen.

De politie blijft hard optreden tegen misdaden en illegale drugs, niet alleen in Phuket, maar in het hele Koninkrijk Thailand in een gecoördineerde nationale inspanning om misdaad te ontmoedigen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.