Tv-programma 'The Real Housewives Ultimate Girls Trip' gefilmd in Phuket

PERSBERICHT:

Het derde seizoen van de Amerikaanse realityserie, dat op 23 maart 2023 in première gaat, zal het aanbod van luxe- en groepsreizen van het eiland onder de aandacht brengen.

Bangkok, 21 maart 2023 – De Tourism Authority of Thailand (TAT) is verheugd te kunnen meedelen dat de beroemde eilandresort Phuket de locatie is voor het derde seizoen van de reality-tv-serie 'The Real Housewives Ultimate Girls Trip', die exclusief in première gaat op de Peacock-streamingdienst op 23 maart 2023.

De heer Santi Sawangcharoen, TAT New York Office Director en TAT Toronto Office waarnemend directeur, zei “We zijn verheugd de cast van The Real Housewives Ultimate Girls Trip in Phuket te hebben verwelkomd, die in het tv-programma zal laten zien hoe geweldig luxe en groepsreizen naar het populaire Thaise eiland kunnen zijn. Nu Thailand weer volledig open is, is er geen betere tijd dan nu om een ​​reis te plannen om de vele cultureel rijke activiteiten, fantastische keuken en prachtige landschappen van het land te verkennen.”

Het derde seizoen van The Real Housewives Ultimate Girls Trip bevat een nieuwe groep van acht fan-favoriete Housewives uit verschillende steden, die samenkomen voor een onvergetelijke reis naar Thailand.

Na de première van de show op 23 maart wordt er elke week een nieuwe aflevering gestreamd.

Thailand en de pittoreske locaties die het biedt, blijven een populaire bestemming voor producties van buitenlandse films en tv-programma's.

Een andere Amerikaanse reality-tv-serie – ABC's “The Bachelor” – is onlangs ook opgenomen in Thailand, met de laatste twee afleveringen van seizoen 27 van de show in Krabi. De eerste van deze twee afleveringen werd uitgezonden op ABC op 20 maart, en de tweede op 27 maart, voordat hij de volgende dag beschikbaar was om te streamen op Hulu.

Zowel Phuket als Krabi waren ook de toplocaties in de Tsjechische film 'Ostrov' (The Island), die op 1 februari 2023 in Praag in première ging voordat hij in 180 bioscopen in Tsjechië en Slowakije werd geopend. Ostrov was de eerste Tsjechische filmproductie die bijna al het filmen volledig in Thailand concentreerde, waarbij 97% van de film werd opgenomen in de twee zuidelijke Thaise provincies.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.