UPDATE: Arrestatiebevelen uitgevaardigd voor Zwitserse man en twee Thaise vrouwen die naar verluidt betrokken waren bij Patong Bar Raid die seksuele uitbuiting van kinderen aan het licht bracht

Patong, Phuket –

Er zijn arrestatiebevelen uitgevaardigd voor een Zwitserse man en twee Thaise vrouwen die naar verluidt betrokken zijn bij een inval in een bar in Patong waarbij seksuele uitbuiting van kinderen aan het licht kwam.

Onze eerdere verhalen:

Bij een inval in een illegale bar aan Bangla Road in Patong werden minderjarige prostituees blootgelegd en werden zes slachtoffers gered. Er zijn twee verdachten aangehouden die beweren dat de echte bareigenaar een buitenlander is.

Vijf senior politieagenten van Patong zijn overgeplaatst nadat een illegale bar aan Bangla Road in Patong was binnengevallen en zes slachtoffers van seksuele uitbuiting van kinderen die waren gered, minderjarigen onder de achttien, werden ontdekt.

Een buitenlandse eigenaar is naar een nabijgelegen land gevlucht na een inval in een bar aan Bangla Road waar minderjarigen werden ontdekt die het slachtoffer waren van seksuele uitbuiting van kinderen.

Nu voor de update:

De politiecommandant van Regio 8, luitenant-generaal Surapong Thanomjit, vertelde de Phuket Express dat op maandag (20 maart)th) heeft het Provinciaal Gerechtshof van Phuket arrestatiebevelen uitgevaardigd voor twee Thaise vrouwen en een Zwitserse man. De Zwitserse man is echter uit Thailand gevlucht.

Andere buitenlanders die bij deze zaak betrokken zouden zijn, zijn mensen die graag van dit soort diensten gebruik maken en die relevante politiediensten nog op het spoor zijn.

De namen van de gezochte personen werden niet vrijgegeven door de Thaise politie, maar ze verklaarden aan de Thaise media dat ze bezig waren alle drie de verdachten op te sporen en samen te werken met het land waar ze dachten dat de Zwitserse man was gevlucht, in de hoop de man te arresteren en uit te leveren voor legale processen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.