De Thaise premier Prayut Chan-O-Cha viert zijn 69ste verjaardag

Bangkok, Thailand

De Thaise premier Prayut Chan-O-Cha vierde vandaag, 69 maart 21, zijn 2023ste verjaardag.

De gelegenheid stond vooral in het teken van werk zoals gewoonlijk in Bangkok en de premier zei tegen de Thaise media dat zijn focus lag op het komende verkiezingscampagnetraject.

De verkiezingen in Thailand zijn gepland voor mei en de premier hoopt zijn zetel te behouden, die gebaseerd zal zijn op parlementsleden en niet rechtstreeks zal worden gestemd, maar uit sommige peilingen blijkt dat Prayut minder populair is.

Generaal Prayut heeft op de een of andere manier de leiding gehad sinds hij in 2014 met een staatsgreep aan de macht kwam en later tot premier werd gekozen. Hij is al lang het onderwerp van verschillende protesten en kritiek, maar heeft ook zijn aanhangers.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.