Russische man gearresteerd op het eiland Pha-Ngan voor 993 dagen te lang blijven

Pha-Ngan-eiland, Surat Thani –

Een 34-jarige Russische man werd gearresteerd op het eiland Pha-Ngan in Surat Thani voor 993 dagen omdat hij zijn wettelijke visumvoorwaarden had overschreden.

Immigratiebeambten vertelden de Phuket Express dat ze onlangs een Russische staatsburger hebben gearresteerd, 34 jaar (naam werd niet vermeld). Hij werd gearresteerd in een resort op het eiland.

Volgens de politie zit hij nu op 993 dagen dat hij zijn legale visum heeft overschreden. Hij werd naar het politiebureau van Koh Pha-Ngan gebracht om te worden beschuldigd van een te lange verblijfsduur en wacht op uitzetting.

De arrestatie volgde op Surat Thani immigratieambtenaren die patrouilleerden om buitenlanders die te lang in het land bleven te arresteren. Dit kan willekeurige paspoortcontroles omvatten die legaal zijn in Thailand.

***********************

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.