UPDATE: Dief probeert te stelen van waswinkel in Thalang, Phuket gearresteerd

Thalang-

Een dief die probeerde munten te stelen uit een wasserette in Thalang is gearresteerd.

Ons vorige verhaal:

Mevr. Jittawattana Saengmanee rapporteerde aan een lokaal mediakanaal 'Newshawk Phuket' met CCTV-beelden van de poging tot diefstal. Ze is de eigenaar van een wasserette in Baan Liphon in Sri Soonthorn, Thalang.

Nu voor de update:

De politie heeft het onderzoek voortgezet en heeft de verdachte gevonden. De politie van Tha Chatchai vertelde de Phuket Express dat ze de hoofdverdachte, de 33-jarige Niran Chamnanruea, uit Maikhao, Thalang, hebben gearresteerd.

Niran werd naar het politiebureau van Tha Chatchai gebracht. Hij wordt verdacht van diefstal in de nacht.

Niran heeft de aanklacht toegegeven, maar niet verklaard waarom hij het deed.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.