TAT organiseert 'Amazing Thailand Mega FAM Trip to Phang-nga 2023'

PERSBERICHT:

Evenement benadrukt het zinvolle reisaanbod in Phang-nga en de bereidheid van de lokale toeristenindustrie om bezoekers uit Azië en de Stille Zuidzee te verwelkomen.

Bangkok, 20 maart 2023 – De Tourism Authority of Thailand (TAT) organiseert de 'Amazing Thailand Mega FAM Trip to Phang-nga 2023' van 18-21 maart met deelname van 144 vertegenwoordigers van reisbureaus uit 12 landen in Azië en de Stille Zuidzee.

De vierdaagse reis omvat een welkomstreceptie, een tweedaagse ervaringsreis en een B2B-onderhandelingsevenement.

Aanwezig bij de welkomstreceptie op 18 maart in Khao Lak, Phang-nga, waren Z.E. de heer Phiphat Ratchakitprakarn, minister van Toerisme en Sport; de heer Ekarat Leesen, gouverneur van de provincie Phang-nga; En Dhr. Tanes Petsuwan, plaatsvervangend gouverneur van TAT voor internationale marketing - Azië en Zuid-Pacific, evenals ambtenaren en figuren uit de publieke en private sector.

zei meneer Tanes “De 'Amazing Thailand Mega FAM Trip to Phang-nga 2023' presenteert betekenisvolle reiservaringen in Phang-nga in lijn met de campagne 'Visit Thailand Year 2023: Amazing New Chapters'. Het maakt ook deel uit van het plan van de TAT om Phang-nga te helpen vestigen als een nieuwe bestemming voor de markt in Azië en de Stille Zuidzee, en zo de toeristenstroom en inkomsten uit toerisme naar de lokale economie te helpen uitbreiden.”

De ervaringsreis op 19-20 maart toont de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden en activiteiten in Phang-nga en omgeving. Deze omvatten Mu Ko Similan National Park, Ao Phang Nga National Park, Ko Panyi - beroemd om zijn vissersdorp, Tham Phung Chang - een grot bekend om zijn stalagmieten en stalactieten, en een wildwaterrafting-avontuur op de Song Phraek-rivier.

De reis wordt op 21 maart afgesloten met het B2B-onderhandelingsevenement, dat een centraal podium zal bieden voor reisdeelnemers om meer dan 50 toeristenoperators uit Phang-nga te ontmoeten en zaken te bespreken.

De heer Tanes voegde toe: "De 'Amazing Thailand Mega FAM Trip to Phang-nga 2023' is gestart in overeenstemming met de TAT's 'Great Resumption Episode II'-strategie om het herstel van het toerisme in Thailand te helpen versnellen."

Volgens de strategie hanteert TAT vijf benaderingen voor korteafstandsmarkten, waaronder China is back, 7 Digits Target, Colour Your Life by Amazing Thailand, Responsible Tourism en Second Tier, Second to None.

Door verschillende marketingactiviteiten specifiek gericht op de korteafstandsmarkten verwacht TAT vanaf april 2023 boekingen en reizen te realiseren. Dit zal naar verwachting resulteren in inkomsten uit de korteafstandsmarkten die tot 62% uitmaken en het aantal toeristen tot 72% van de algemene toeristische prestatiedoelstelling voor 2023.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.