Jetski-operator op strand in Phuket gevonden zonder vergunning

Thalang-

Een jetski-operator op een strand in Cherng Talay werd gevonden zonder vergunning voor enkele jetski's.

De Phuket Marine Police vertelde de Phuket Express dat ze het afgelopen weekend jetski's op Bang Tao Beach hebben geïnspecteerd.

Sommige jetski's werden gevonden zonder licenties en sommige met verlopen licenties. De jetski-exploitant heeft een boete gekregen volgens de Navigation in the Thai Waters Act.

De Phuket Marine Police vertelde de Phuket Express dat exploitanten die jetski's zonder vergunning gebruiken, een boete tot 10,000 baht zullen krijgen. Het besturen van jetski's zonder rijbewijs kan een gevangenisstraf van maximaal zes maanden of een boete van 1,000 tot 10,000 baht krijgen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.