Drie toeristen en vier bemanningsleden gered na kapseizen van speedboot in Krabi

Krabi-

Drie toeristen en vier bootbemanningsleden zijn gered nadat een speedboot kapseisde in Krabi.

De Hat Nopparat Thara Mu-Ko Phi Phi National Park-functionarissen vertelden de Phuket Express dat ze het afgelopen weekend door een speedbootoperator op de hoogte waren gebracht dat een speedboot was gekapseisd nabij het Mah-eiland in Krabi.

De speedboot was onderweg van het eiland Lanta in Krabi naar Phuket. Er waren drie toeristen en vier bemanningsleden. Er wordt aangenomen dat er enkele gaten in de boot waren voordat er water naar binnen lekte en de boot kapseisde. Alle toeristen en bemanningsleden zijn gered en veilig.

Misschien vind je deze leuk:

Twee buitenlandse toeristen en een bootkapitein zijn gered nadat een langstaartboot kapseisde in Krabi.

Een Maleisische moeder en haar zes jaar oude dochter zijn dood verklaard nadat een langstaartboot kapseisde in Krabi.

Negen Zweedse toeristen hebben het overleefd nadat een langstaartboot kapseisde in Krabi.

Een Australiër en een toerist uit Myanmar zijn gered nadat de motor van een langstaartboot defect was geraakt nabij een eiland in Krabi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.