UPDATE: Buitenlandse eigenaar vlucht uit Thailand nadat baroverval in Patong kinderseksuitbuiting ontdekt, vermoedelijk netwerk in Pattaya en Bangkok

Patong-

Een buitenlandse eigenaar is naar een nabijgelegen land gevlucht na een inval in een bar aan Bangla Road waar minderjarigen werden ontdekt die het slachtoffer waren van seksuele uitbuiting van kinderen. ฺ

Big Joke, de bekendste agent van Thailand, Surachate Hakparn, zei dat de bar veel netwerken en connecties heeft in Pattaya en Bangkok.

Onze eerdere verhalen:

Bij een inval in een illegale bar aan Bangla Road in Patong werden minderjarige prostituees blootgelegd en werden zes slachtoffers gered. Er zijn twee verdachten aangehouden die beweren dat de echte bareigenaar een buitenlander is.

Vijf senior politieagenten van Patong zijn overgeplaatst nadat een illegale bar aan Bangla Road in Patong was binnengevallen en zes slachtoffers van seksuele uitbuiting van kinderen die waren gered, minderjarigen onder de achttien, werden ontdekt.

Nu voor de update:

'Big Joke', de assistent-commissaris van politie Surachate Hakparn, is vandaag (18 maart) in Phuket aangekomenth) om de zaak op te volgen.

'Big Joke' vertelde de Phuket Express dat de bar gerelateerd is aan een ander barnetwerk in Bangkok en Pattaya. De bar zou kunnen zijn geëxploiteerd als een nominee waarin Thaise mensen zich voor hen hebben aangemeld bij enkele buitenlandse aandeelhouders. Er werd ook gemeld dat de belangrijkste buitenlandse eigenaar getrouwd was met een Thaise staatsburger.

De echte buitenlandse eigenaar is nu van Thailand naar Laos gevlucht, zei Big Joke, die gewoonlijk zijn bijnaam draagt ​​vanwege zijn gevoel voor humor en liefde voor de Thaise maaltijd Jok.

De Thaise politie zet het onderzoek voort met het andere land waar hij naartoe vluchtte en volgt klanten op die gebruik maakten van de diensten van de bar, met name degenen die contact hadden met minderjarigen.

De politie inspecteert dit weekend ook bars in Phuket, Pattaya en Bangkok om er zeker van te zijn dat geen enkele locatie minderjarigen uitbuit.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.