Thaise premier Prayut bezoekt morgen Phuket

Phuket-

De Thaise premier generaal Prayut Chan-o-cha brengt zondag (19 maart) een bezoek aan Phuketth).

Dat heeft de Public Relations Department van de Thaise overheid vandaag (18 maart) bevestigdth) en rapporteerde over het schema van premier generaal Prayut wat betreft het bezoek op zondag (19 maartth) in Phuket.

Om 10 uur zal hij een gebied inspecteren waar de Specialized Expo 30 - Phuket, Thailand verwacht wordt gehouden in Mai Khao, Thalang als Phuket is gekozen om te hosten.

Om 12:20 uur zal hij het 'Green in the City'-project van 300 miljoen baht in Rassada opvolgen.

De gemeente Rassada plant plannen voor het project 'Groen in de stad' op Koh Sirey, Rassada. Het project van 300 miljoen baht zal worden voorgesteld aan premier Prayut Chan-o-cha, die deze zondag Phuket zal bezoeken.

Om 1:50 uur zal hij aanwezig zijn bij een evenement voor het MOU over het gebrek aan arbeidskrachten en probleemoplossende oplossingen in de toeristenindustrie in Andaman aan de Phuket Rajabhat University.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.