Australische toerist sterft na wandeling naar Tiger Cave in Krabi

FOTO: MGR Online

Krabi-

Een 70-jarige Australische toerist sterft na een wandeling naar de Tijgergrot in Krabi, wat een uitdagende en steile klim met zich meebrengt.

Hulpdiensten kregen op vrijdag (17 maart) bericht dat een toerist bewusteloos wasth) bij de Tijgergrot in het district Mueang Krabi.

Vooruitgeschoven hulpdiensten en een dokter hadden meer dan een uur nodig om de 1,200 treden tellende ladder naar de grot bijna bij de top van de heuvel te beklimmen. Ze vonden een 70-jarige Australische toerist die bewusteloos was (de Phuket Express houdt zijn naam achter in afwachting van de ambassade en de familiemelding). Hij kreeg reanimatie, maar reanimatiepogingen mislukten uiteindelijk.

Hij werd ter plekke dood verklaard. De dokter ter plaatse geloofde dat de toerist na de uitdagende wandeling in shocktoestand was geraakt en het hart stopte onmiddellijk. Zijn lichaam werd van de heuvel gehaald, wat ook meer dan een uur duurde.

De politie van Mueang Krabi vertelde de Phuket Express dat ze ontdekten dat de toerist alleen reisde. Zijn motor stond geparkeerd bij de tempel. In zijn tas bij de motor werd een paspoort gevonden. Er zal autopsie worden uitgevoerd om de exacte doodsoorzaak te achterhalen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.