UPDATE: Vijf hogere politieagenten, waaronder een chef, zijn overgeplaatst na een inval in een bar in Bangla en ontdekken bewijs van seksuele uitbuiting van kinderen

Patong-

Vijf senior politieagenten van Patong zijn overgeplaatst nadat een illegale bar aan Bangla Road in Patong was binnengevallen en zes slachtoffers van seksuele uitbuiting van kinderen die waren gered, minderjarigen onder de achttien, werden ontdekt.

Ons vorige verhaal:

Op woensdag (15 maartth) deed een team van het Department of Provincial Administration een inval in een bar in Soi Sea Dragon aan de Bangla Road.

Nu voor de update:

De commandant van de provinciale politie van Phuket, generaal-majoor Sermphan Sirikong, heeft donderdag (16 maart) een bevel uitgevaardigdth). Het bevel luidt volgens de inval in de Bangla Walking Street, waar ambtenaren zes minderjarige vrouwelijke slachtoffers hebben gered van een vermeende prostitutiedienst en mensenhandelnetwerk.

Voor meer transparantie, een volledig onderzoek en om schade voor de regering te voorkomen, zullen daarom vijf Patong-politieagenten als volgt worden overgeplaatst naar het politiebureau van Phuket.

  1. De politiechef van Patong, kolonel Sujin Nilbodee
  2. Plaatsvervangend hoofd van de politie van Patong, luitenant-kolonel Somphon Surin.
  3. Plaatsvervangend hoofd van de politie van Patong, luitenant-kolonel Naruebodin Pangleesen
  4. Inspecteur van misdaadpreventie en -onderdrukking Luitenant-kolonel Wutthiwat Leangboonjinda
  5. Inspecteur van Onderzoeken Luitenant-kolonel Suchart Chumpusang.

De bestelling is van kracht vanaf donderdag (16 maartth) tot nader order.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.