Rassada plannen voor 'Groen in de Stad' 300 miljoen Baht Project

Rassada-

De gemeente Rassada plant plannen voor het project 'Groen in de stad' op Koh Sirey, Rassada. Het project van 300 miljoen baht zal worden voorgesteld aan premier Prayut Chan-o-cha, die deze zondag Phuket zal bezoeken.

De burgemeester van Rassada, de heer Nakarin Yorsangrat, vertelde de Phuket Express dat het 'Green in the City'-project zal worden ontwikkeld tot natuurbehoudtoerisme. Het project zal plaatsvinden op een stuk land van 798 Rais dat het Bang She Lao-kanaal en het Tha Jeen-kanaal in het mangrovebosgebied beslaat.

Het project van 300 miljoen baht zal worden voorgesteld aan premier Prayut Chan-o-cha, die deze zondag (19 maart) Phuket zal bezoeken.th), voegde burgemeester de heer Nakarin toe.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.