Man gearresteerd voor het stelen van mobiele telefoon van Duitse toerist in Thalang

Thalang-

Een man is gearresteerd voor het stelen van een mobiele telefoon van een Duitse toerist in Cherng Talay.

Dat heeft de politie van Cherng Talay vandaag (17 maart) aan de Phuket Express verteldth) dat gisteren (16 maartth) kregen ze bericht van de heer HAUGG FRED, 56, een Duits staatsburger, dat een mannelijke Thaise verdachte zijn mobiele telefoon had weggegrist in Soi Cherng Talay 14.

De politie van Cherng Talay ging ter plaatse en controleerde camerabeelden waar ze de verdachte vonden die in een huis in Cherng Talay woonde.

De politie vond de heer Nissan Islam, 27, in het huis. Hij gaf toe dat hij de Samsung S20-mobiele telefoon van de toerist had weggerukt en dat de politie het gestolen apparaat had teruggevonden.

Nissan wordt beschuldigd van diefstal en blijft op het moment van schrijven in hechtenis.

*********************************

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.